Software for healthcare

Oogheelkunde

Oogheelkunde

{text}  

Clinical Assistant is een ziekenhuisbrede PACS 2, beeldvormende applicatie, geschikt voor vrijwel alle specialismen binnen het ziekenhuis. Op basis van de inloggegevens toont Clinical Assistant zich aan de gebruiker met de voor hem specifieke functionaliteit. Voor een oogheelkundige afdeling betekent dit niet alleen ondersteuning voor Fundus- en spleetlampfotografie maar ook import van gezichtsvelden, OCT’s, Scheimplugcamera’s en vele andere. In de oogheelkundige viewer zijn vele handigheidjes verwerkt (o.a. OS/OD separatie en trendanalyses), die gericht zijn op efficiënt diagnosticeren van al het oogheelkundige beeldmateriaal en rapporten. Ook voor de numerieke apparatuur (topsterktemeter, phoropter, autorefractometer, tonometer) zijn voorzieningen gemaakt die het mogelijk maken om deze gegevens automatisch in te voeren en door te sturen naar de autophoropter.

Alle beelden worden per behandeling opgeslagen. U kunt dus uitslagen van alle voorgaande behandelingen, al dan niet per oog gegroepeerd, in één oogopslag inzien en naast elkaar tonen voor vergelijking. Ook is het mogelijk om de beelden, die gemaakt worden met de operatiemicroscoop, binnen Clinical Assistant op te roepen. In één dezelfde applicatie heeft u dus ook beelden en meetgegevens binnen handbereik.

Numerieke connector
RVC Clinical Assistant heeft een geïntegreerde numerieke connector: alle numerieke apparaten kunnen met speciale bekabeling die RVC levert rechtstreeks worden aangesloten aan de PC waar Clinical Assistant op draait, er zijn geen aparte koppelkastjes of aparte software nodig. De koppeling werkt voor alle reguliere merken en typen apparatuur en werkt zowel voor opname van gegevens als voor aansturen van de phoropter. RVC Clinical Assistant toont de numerieke gegevens in tabellen en in trendgrafieken. Ook kan RVC Clinical Assistant de numerieke gegevens tonen naast andere diagnostiek, zoals beelden, rapporten en OCT-coupes. Voor het realiseren van de numerieke koppelingen heeft RVC een samenwerkingsverband met Medical Workshop.

Wat zeggen onze klanten

Onze producten worden breed ingezet. We horen graag de reacties. Zo kunnen we verbeteren.

Nieuwsbrief

Schrijf in om het laatste nieuws te ontvangen